Restauranter i Paris

Frankrike er hovedsete for masse god mat og mange gode viner. Spennvidden blant menyer og spisesteder kan derimot være overraskende forvirrende. I Paris finner man innovative og fristende menyer på bistroer, klassiske brasserier, kafeer og restauranter. Parisere er kjent for å være svært kresne i matveien, så byen Paris er alltid en klar vinner for de som ønsker å sikre seg en god matopplevelse!

Mange lurer ofte på hva forskjellen på bistro og et brasseri er. En bistro i Paris er kjent for sin enkelhet, her er det som oftest en enkel og liten meny. Hvis man vil på et spisested med underholdning er det ofte man bør satse på en bistro fremfor en restaurant. Brasserier i Paris er derimot kjent for sine enorme menyer, og sitt store utvalg av både øl, vin, likør og andre gode drikkevarer. Paris er også kjent som gastronomiens hovedstad. Det å gå til en kjent restaurant i Paris vil derfor aldri være en bomtur. På Paris fineste restauranter vil du bli overrasket med utsøkte vinkart, og gode eksklusive oster.

I Paris kan du velge mellom de mest kjente stedene eller du kan velge mer lokale spisesteder. Et lokalt spisested kan for mange vise seg å være en liten perle. Du kan spise dyrt, eller du kan velge å spise billig i Paris. Uansett hva du velger vil du kunne få en unik og behagelig matopplevelse.

Det er også greit å vite at man bør pynte seg litt ekstra før man går ut på en fin restaurant i Paris.

Vi ønsker her å presentere 3 flotte spisesteder i Paris, med ulike sjangertrekk:

  1.  Epicure

Epicure er en fin restaurant som er kjent for sine 3 Michelin stjerner. Restauranten har en typisk fransk romantisk atmosfære, og passer derfor perfekt for par. Servicen er svært god, det er ikke altfor stor ventetid på bord, men det er i midlertidig lurt å være i god tide med booking.

  1. Le Jourdain

Denne restauranten passer utmerket for vin og osteelskere da de har et stort og eksklusivt utvalg av dette. Restauranten er kjent for sin fleksibilitet og vennlighet. Servicen er allmennkjent for å være god, og servitørene svært hyggelige.

  1. Le Bistro Mericourt

Dette er en av de mest populære bistroene i Paris, så her er det lurt å booke et bord på forhånd! Her får du se en Paris bistro med sin elegante enkelhet. De har god service, og et stilfullt og enkelt menyvalg.