Reise til Paris med barn

Selv om Paris er kjent for å være en romantisk by for kjærestepar, eller en shopping by for venninnegjengen, er det også et fantastisk reisemål for familier med barn. Byen har mer enn romantikk og shopping å tilby, og det bugner av muligheter for gøyale opplevelser sammen med barna. Paris har et stort utvalg av parker, museer og attraksjoner som er spesielt rettet mot barn og barnefamilier. Byen er også hjemmet for det kjente Disneyland i Paris, er ikke dette alle barns drøm?

Disneyland i Paris er en stor park, og mange severdigheter for både store og små barn som voksne! Attraksjonene fornøyelsesparken har å tilby er av så stor variasjon, at alle og enhver i familien kan delta. Disneyland anbefaler familier og sette av minst en hel dag i parken, om ikke to! Det er show i fra morgen til kveld, og det finnes ikke et kjedelig tidspunkt å besøke parken på. Det er også viktig å nevne et godt tips: husk å kjøpe riktig billett til Disneyworld. Det finnes nemlig to forskjellige billetter. Du kan velge mellom å kjøpe en som kun går til Disneyparken, eller du kan velge billett som går til både Disneyparken og Walt Disney Studios (temapark).

For Sirkuselskere er Paris en fantastisk by. Sirkus er en stor del av Frankrikes kultur, og er verdt et besøk. I Paris kan man se sirkusartister og dyr i verdensklasse, og både barn og voksne blir svært imponert!

Gatelivet i Paris skal heller ikke undervurderes. Bare det å gå gatelangs i Paris kan være en flott severdighet og opplevelse for barna dine. Det kryr av både gateartister, musikanter og karuseller.