Metallsøking i Paris

metalldetektor-parisI hele Paris finnes det mynter som folk har mistet, og som man kan finne ved hjelp av en metallsøker. Det er umulig å liste alle potensielle steder å søke, men detektorister skriver ofte på Internett hvor de har hatt suksess eller hvor de har gjort gode myntfunn. Husk å be om tillatelse før du søker på privat eiendom og sjekk franske lover før du setter i gang skattejakten i Paris.

  • For det første, søk langs alle fortau også gress-stripene mellom fortauet og fortauskant. Dette gjelder spesielt i godt trafikkerte gangarealer. Bruk øynene, så vel som ørene for å søke. Du vil ofte se myntene på bakken før detektoren signaliserer.
  • Paris sine parker og lekeplasser er vanligvis høyt oppe på listen over steder å søke etter mynter, fordi barn lett mister ting. Myntene er ikke gamle eller verdifulle, men du vil helt sikkert finne noe, og jo mer erfaring du får, jo flinkere blir du, og jo mer finner du. Nye småpenger kan du bruke til å tipse i taxier eller restauranter, så har du dekt inn den ferieutgiften.
  • Sjekk benker og områder på og rundt buss-stopp.
  • Overalt der folk boltrer seg og leker i Paris er et potensielt hot spot.
  • Seter og plattinger på konsertscener og stadioner må nevnes som lukrative myntjaktmarker. Tilskuere mister mynter og smykker når de setter seg og reiser seg fra setene. Vi anbefaler at du tar deg tid til å søke ved gjerdene på stadioner fordi papirpenger blir blåst dit i vinden. Samme gjelder inngjerdede områder rundt parkeringsplasser.
  • Søk på eiendommen til skoler og høyskoler. Studenter mister ofte penger mens de venter mellom klassene, eller løper til timene.
  • Kirkene er på listen over hot spots. Du kan søke på trappen utenfor kirken, eller rundt områder hvor passasjerer går ut og inn i biler.
  • Hvis det er gamle, forlatte hus i området du er, så ta med metalldetektoren dit. Søk rundt foran verandaer, i trappetrinn, gangveier og oppkjørsler. Skann gulv, gulvlister og gulvbelegg nøye for mistede mynter.

Se denne videoen for å lære mer om hvordan søke i byparker:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


× 5 = tretti