Luksushoteller i Paris

Paris er byen for romantikk og luksus, og du kan gjøre opplevelsen din av byen endra bedre ved å skjemme deg bort med et opphold hos en av Paris eksklusive luksushoteller!

Paris kan både tilby deg hoteller med stor historisk bakgrunn og overdådig luksus. Den ultimate standarden og luksusopplevelsen får du oftes hos Paris mange 5 stjernes hoteller, her vil du oppleve en luksus du sjeldent kan finne i Norge! Det er også greit å være klar over at dette er noen av de dyreste, men også mest berømte hoteller man kan finne i Europa. Paris sine luksushoteller er ofte å finne i nærheten av Tuileries – hagene, Opera kvarteret eller ved den berømte handlegaten Champs – Èlysèes.

Nedenfor finner du en liste over 5 av de beste 5 stjernes hotellene i Paris:

Hotel Du Louvre

Dette hotellet ble bygget allerede i 1855, og rommer 177 rom inkludert 43 suites. På dette hotellet får du fantastisk utsikt over det kjente Louvre museet, og Comedie Francais Theatre. Hotellet huser også den kjente restauranten, Brasserie du Louvre. Her kan du nyte en deilig middag fra restaurantens elegante gourmetmeny. Hotellet er selvfølgelig kjent for sine fem stjerner, og for spesielt god service og svært høy standard.

La Treoille

Dette hotellet er plassert i hjertet av ”the golden triangle”. Hotellet oser av flott arkitektur og eleganse. Hotellet ble gjenåpnet i juni 2002, etter hele 15 måneder med renovasjon. Hoteller rommer 93 rom. Hotellet er kjent for å ha stort fokus på gjestenes privatliv, og derfor kan du blant annet bestille roomservice uten at det direkte kommer personale til rommet ditt! Dette er mulig fordi alle rom på hotellet har tilgang til en kjøkkenheis.

Hotel Lutetia

Hotel Lutetia er spesielt kjent for sin fantastiske arkitektur, og for sin rolle under Tysklands okkupasjon av Frankrike under den andre verdenskrig. Hotellet ble bygget i 1910, av arkitektene Louis-Charles Boileau and Henri Tauzin. Hotellet hadde en renovasjon på 1980 – tallet, og er I dag kjent for sin ekstreme luksus og hyggelig personale.

Ritze Paris

Ritze Paris er under dette øyeblikk under en renovasjon, men åpner på ny dørene juni 2016. Dette etter en renovasjon som har tatt 2 år! Hotellet rommer 71 rom, og 71 suites. Hotellet er spesielt kjent for sin elegante stil, men også for sin egen hotell bar: Bar Hemningsway. Hotellet har også et eget beautysenter, Chanel au Ritze Paris, hvor du kan skjemme deg bort litt ekstra!

Tiara Chateau hotel Mont Royal

Bare det elegante og lange navnet på hotellet oser av luksus. Hotellet ligger dog i utkanten av Paris, ca 35 minutter til sentrum. Hotellet ligger omringet av Chantilly skogen, og er et hotell med lang historie. Hotellet tilbyr alle gjester tilgang basseng, boblebad og et treningssenter. Hotellet har også en egen spaavdeling, og en fantastisk restaurant lokalisert i et av hotellets tidligere ballroom.