Hotel de Nell

Hotel de Nell i Paris har svært bra belligenhet, og ligger kun 5 minutter unna Grands Boulevards metro. Hotellet ligger også i gangavstand fra blant annet Sacrè – Coeur og Louvre museet.

Hotel de Nell er kjent for å være svært trendy, og rommene er minimalistiske med en japansk stil. Arkitekten for dette hotellet er Jean . Michel Wilmotte, og han har fokusert på å gjøre rommene så beroligende og trygge som mulig. Rommene har mørke farger, men belysningen er kirsebæret på toppen av isen, som skaper svært beroligende atmosfære. Alle rommene har flatskjerm TV, bluetooth høytalere og gratis tilgang til WIFI. En av hotellets suite har en balkong med fantastisk utsikt over kirken Sacrè – Coeur.

Hotellet tilbyr frokost, for noen er dette også inkludert i romprisen. Hotellet har en fashionabel bistro, bar og har også en egen vinkjeller. I tillegg er Hotel de Nell kjent for sitt eget bibliotek lokalisert i hotellets kjeller. Biblioteket er tilgjengelig for hotellets gjester. Hotellet har også et eget spa, hvor alle gjester kan bestille en time. Dette koster selvfølgelig noe ekstra, og er ikke inkludert i romprisen.

Hotellet er kjent for svært god service, og hyggelig personale. Dette hotellet passer spesielt for deg som er opptatt av en beroligende atmosfære og stor komfort. Hotellet tilbyr svært god komfort, for eksempel er alle rom utstyrt med en ”putemeny” sånn at du enkelt kan bestille deg en annen pute etter dine egne ønsker, sånn at du skal sove best mulig om nettene!