Hotel Banke

Hotell Banke i Paris er lokalisert i det luksuriøse Operadistriktet i Paris. Hotellets beliggenhet er også i nærheten av flere severdigheter som for eksempel Triumfbuen, handlegaten Champs – Èlysees og Eiffeltårnet. Det berømte Louvre museet er også en 20 minutters spasertur unna Hotel Banke.

Hotell Banke har 91 rom fordelt på 6 etasjer. Hotellet har betjent resepsjon hele døgnet. Dette gir deg fleksible mulighet for innsjekk, da de har innsjekkingstid fra klokken 14.00 – midnatt hver eneste dag. Utsjekk er satt til 12.00 på utreisedager. Hotellet tilbyr både treningsrom, og har også en barnevakt ordning for barnefamilier! Barn under 2 år overnatter også gratis på dette hotellet, så hotel Banke passer bra for både par og for barnefamilier. Hotellet har egen loungebar og en gourmet restaurant.

Rommene på Hotel Banke er store og elgante med marmor baderom. Noen av hotellets suites inneholder også peis – og stueområde. Alle rommene på hotellet har aircondition, flatskjerm TV, og alle gjester har tilgang til gratis WIFI over hele hotellet. Gjester har også muligheter til å besøke hotellets treningsrom.