Hotell i Paris

Paris er regnet som en av verdens aller beste turistmål, og en plass alle bør forsøke å besøke på et tidspunkt. Å kunne ta turen opp i Eiffeltårnet, eller spise på en av byen mange kjente cafeer er en opplevelse i seg selv. I en by som får millioner av besøkende hvert eneste år, er det naturlig nok massevis av hoteller å velge mellom når du skal bli noen netter. Men hvilke skal du velge? Vi gir tre gode alternativer her, fra det mest lukseriøse til det mer rimelige. Du kan også sjekke Hotellparis.org for å se priser og hoteller i sanntid til enhver tid.

Four Seasons Hotel George V

Skal du virkelig slå deg løs og ta en natt eller to på et av Paris sitt mest luksuriøse hotell, er det ikke noe bedre valg en Four Seasons Hotel George V. De har et herskapelig interiør en kongelig verdig (mange av de har også bodd her!), en restaurant med ikke en men to Michelin-stjerner, et eget spa og svømmebasseng. Hotellet har også en perfekt beliggenhet nær mange av Paris sine største attraksjoner. Alt dette kommer selvsagt ikke billig, men skal du virkelig spandere på deg et skikkelig hotell på en tur til Frankrike, er dette et perfekt valg.

Le Bristol Hotel

Et av hotellene som kanskje kan konkurrere med ovennevnte Four Seasons er Le Bristol Hotel. Om du også liker fin, god mat, er det ingen grunn til bekymring. For som ikke Paris allerede hadde nok av gode spisesteder kan hotellet her også skimte med en restaurant prydet med en Michelin stjerne. Ønsker du å slappe av og virkelig finne roen kan du gjøre det på hotellets spa og bassengavdeling. En nydelig frokost blir også servert her hver morgen, slik at du kan ta fatt på dagen med nok energi.

Ønsker du å dra på handletur er Le Bristol også er perfekt sted å overnatte. Her slipper du å dra med deg alle handleposene langt, da det hotellet ligger i det kjente Faubourg St-Honoré strøket. Like i nærheten av noe av de største motebutikkene i Frankrike. Bor du her vil du også overnatte samme sted som en rekke kjendiser og politiske storspillere har bodd før deg.

Generator Paris hostel

Nå har vi sett på to mer lukseriøse hotell med flotte spaavdelinger og Michelin restauranter. Men om lommeboken, eller ønsket, ikke helt strekker seg til å bo på verken Le Bristol eller Four Seasons, er det ingen grunn til bekymring. For i Paris finner du akkurat den overnattingsmuligheten du er ute etter. Et av de rimeligere stedene, som fortsatt kan by på egen restaurant og har generelt god standard, men da til mye rimeligere pris er Generator Paris. Et hostel som ligger 10th Arrondissement, bare en liten gåtur unna metroen som kan ta deg til hvor som helst i Paris, og en liten gåtur unna Calan Saint Martin hvor du kan finne massevis av butikker og cafeer som kan utforskes. Et perfekt alternativ for de som ikke ønsker å bruke noe mer penger enn de trenger på overnatting, og vil bruke tiden på å utforske alt det Paris har å by på.