Teater og forestillinger

Det er mye annet man kan gjøre i Paris enn å shoppe. Har du gått lei av shoppingen i Paris, og ønsker å oppleve en annen eksklusiv del av Paris sin kultur, kan vi anbefale deg å ta en tur til de mange teatrene byen har å tilby. Paris er et senter for musikk, teater, musikaler og operaer i verdensklasse!

Musikalscenen i Paris viser alt fra Disney on Ice til den klassiske Les Miserables. Den beste plassen å reise til i Paris dersom du ønsker å ta med hele familien ut på et musikalsk show er Theatre Mogador, som ble grunnlagt i 1913. Her har de bredt utvalg av teater og forestillinger, som burde dekke enhver smak. Du kan være sikker på at Theatre Mogador i løpet av året viser den kjente musikalen Les Miserables eller du kan se et forrykende oppsett av Disney on Ice i Paris. Paris er kjent for sine mange oppsett av teater og musikaler som Romeo og Juliet, The Phantom of the Opera, og Løvenes Konge.

Paris er også kjent for sine kabareter, og er du ute etter et frekt og freidig show med høy klasse og eleganse anbefalers det så absolutt å ta en tur til et av plassene i Paris som tilbyr bruleskshow og can – can dans! Lido de Paris, som er lokalisert like ved Triumfbuen, er et av byens beste kabareter. Her vises det frekke show hver dag med mange fjær, paljetter og vakre jenter!