Kjøpesentre i Paris

Paris er kanskje mest kjent for sine luksuriøse handlegater, men Paris har også noen av verdens beste kjøpesentre. Hva er vel bedre enn å ha alle ønskede merke butikker samlet under et tak? De mest kommersielle kjøpesentrene kan du finne rundt den berømte gaten Champs – Èlysèes.

I Paris sine kjøpesentre kan du finne småbutikker av franske designere, men du finner også igjen de vanlige kjedebutikkene som H&M, Forever 21 og Top Shop. Du finner selvfølgelig også de mest kjente kommersielle merkene som Chanel, Dior, Hugo Boss og selvfølgelig den franke merkegiganten Louis Vuitton.

Åpningstider på kjøpesentre i Paris er som oftest mandag – søndag fra 10.00 – 20.00, så du har mulighet til å besøke flere i løpet av en dag!

Du finner også en del kjøpesentre utenfor Paris, disse er kjent for og ha noe lavere prisen enn de andre, men mangler dog noen av de mer luksuriøse butikkene. Quai des Marques og La Vallee Village er eksempler på kjøpesentre du kan finne utenfor sentrum.

Når du en regnfulldag i sentrum av Paris ønsker å oppleve noe spennende og samtidig være tørr, kan vi anbefale deg disse kjøpesentrene:

Carrousel du Louvre

Carrousel du Louvre er svært enkelt å finne i Paris, da det kun ligger et steinkast unna det kjente Louvre museet. Kjøpesenteret er kjent for å være svært innovative, og har alltid det nyeste av det nye. Så er du interessert i nye trender og ønsker å være en innovatør er dette stedet for deg!

I kjøpesenteret vil du også få en unik utsikt til det kjente Louvre museet hvor du tydelig ser arkitekturen til glasspyramiden.

Forum des Halles

Forum des Halles er et kjøpesenter for alle. Senteret inneholder over 100 butikker som spesialiserer seg på både mote for menn, kvinner og barn. Du finner også blant annet lekebutikker og kosmetikkbutikker.

Kjøpesenteret har også et eget basseng samt kinosal og treningssenter, som alle kunder kan benytte seg av!

Dette kjøpesenteret ligger også i nærheten av både Louvre museet og Carrousel du Louvre.

Les Quatre Temps

Les Quatre Temps er kanskje Paris sitt største kjøpesenter, med over 250 butikker finner du noe som passer for alle! Her finner du alt fra mote, kosmetikk, interiør, sport og elektronikk.

Kjøpesenteret finner du i finansdistriktet i Paris, La Dèfense.