Handlegater i Paris

Paris er Europas shoppinghovedstad, og lurer du på hvor man kan shoppe i Paris er det bare å sjekke ut byens mange handlegater. Mange drar til Paris kun for å oppleve disse gatene. Her finner du noe for en hver smak og for et hvert budsjett!

I Paris finner du den berømte handlegaten Champs – Èlysèes, som er 2 km lang! Champs – Èlysèes inneholder de mest kjente motebutikkene og er en svært luksuriøs gate. Her finner du igjen alle de kjente merkene som Chanel, Nike, Adidas, Benneton og mange flere! Louis Vuittons store varehus ligger også i denne gaten, og selv om man kanskje ikke har budsjett til å handle der så er det alltids vært en visitt, og vindusshopping i Paris er halve moroa!

Avenue Montaigne og Rue du Faubourg St. Honoré er også eksempler på lukseriøse shoppinggater i Paris som er verdt et besøk. Disse er noe mindre enn Champs – Èlysèes, mne er like fantastiske og fokuserer på mote og kosmetikk. I disse gatene finner du igjen merker som Ralph Lauren, Calvin Klein, Dior og Prada.

Hvis du er på utsikk etter å shoppe på budsjett i Paris, men fortsatt vil oppleve Paris sine shoppingmuligheter, kan områdene rundt Le Marais anbefales. Her kan man finne mange unike funn i Paris sine vintagebutikker. Samtidig er det fantastisk arkitektur og kulturelt mangfold i dette området. Ute i bydelene i Paris er det også ofte ukentlige markeder hvor man kan gjøre store kupp! Markedene er også en fin mulighet til å oppleve en del av lokalkulturen samtidig som man shopper.