Eurodisney

Ca 3 mil vest for Paris sentrum ligger Eurodisney. Et enormt område tilegnet Walt Disneys figurer. Området består av Disneyland, Walt Disney Studios, Disney Village, Lake Disney og Disney Golf. Dette er et eldorado for de små, men kan være et prøvelse for de voksne. Når vi sier enormt så mener vi enormt, så hvis man skal få med seg alt må man sette av en del tid.

Disneyland og Walt Disney Studios er områdene med attraksjoner, mens Disney Village er stedet for shopping, restauranter og underholdning. Hotellene ligger rundt Lake Disney.

Overnatting

Det er 7 hoteller inne i parken. I tillegg er det flere hoteller i området rundt, med egne shuttelbusser som går til parken.

Komme seg til Eurodisney

Fra sentrum: Det går et RER tog fra Paris sentrum hvert kvarter. Det tar litt over en halvtime. Ta tog A4 til Marne-la-Vallée – Chessy.
Fra Orly: Det går shuttelbusser direkte til Disneyland fra flyplassen. De går 1-2 ganger i timen, litt avhengig av når på året og uken du reiser.
Fra Charles-de-Gaulle: Det går også shuttelbusser fra Charles de Gaulle, men hurtigtoget TGV er den enkleste måten å reise. Toget tar ca 10 minutter.